iPhone SE3 (PRODUCT)RED

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 4.7"

 • Kamera Single 12 MP

 • Memorie 64GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    3,080 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  iPhone SE3 (PRODUCT)RED
 • iPhone SE3 (PRODUCT)RED
 • iPhone SE3 (PRODUCT)RED
  Çmimi përfshin TVSH
 • 69900 Lekë

 • Sasi e limituar