iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)

Pro kamera. Pro ekran. Pro performancë.

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Triple Kamera 12MP

 • Kamera dytësore Dual

 • Ekrani 5.8"

 • RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)
 • iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)
 • iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 138900 Lekë

 • Sasi e limituar