Nokia 6.2

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Kamera Triple 16,8,5 MP

 • Memorie e brendshme 32 GB

 • Memorie RAM 3 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +2GB/12 muaj
  Nokia 6.2
  Çmimi përfshin TVSH
 • 27000 Lekë

 • Sasi e limituar

 • ME ONE PRO

  1040 L/Muaj