One EVO Chameleon Blue

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Kamera Triple 48 MP, 5MP, 2MP

 • Ekrani 6.22"

 • Memorie 64GB

 • Memorie RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  One EVO Chameleon Blue
 • One EVO Chameleon Blue
 • One EVO Chameleon Blue
  Çmimi përfshin TVSH
 • 14000 Lekë

 • Në gjendje

 • ME ONE PRO

  320 L/Muaj