Realme 5i Blue

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.52"

 • Kamera Quad 12MP, 8MP, 2MP, 2MP

 • Memorie 64GB

 • Memorie RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Realme 5i Blue
 • Realme 5i Blue
 • Realme 5i Blue
  Çmimi përfshin TVSH
 • 17900 Lekë

 • Në gjendje

 • ME ONE PRO

  530 L/Muaj