Realme 6 Blue

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Quad 64MP, 8MP, 2MP, 2MP

 • Memorie 64GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    660 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 50

   
  Realme 6 Blue
 • Realme 6 Blue
 • Realme 6 Blue
  Çmimi përfshin TVSH
 • 20900 Lekë

 • Sasi e limituar