Samsung Galaxy A13 Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.6"

 • Kamera Quad 50 + 5 + 2 + 2 MP

 • Memorie 32GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    740 L/Muaj
  me ONE More Plus

   
  Samsung Galaxy A13 Black
 • Samsung Galaxy A13 Black
 • Samsung Galaxy A13 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 18900 Lekë

 • Sasi e limituar