Samsung Galaxy A21s White 3+32

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Quad 48MP, 8MP, 2MP, 2MP

 • Memorie 32GB

 • Memorie RAM 3GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +2GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A21s White 3+32
 • Samsung Galaxy A21s White 3+32
 • Samsung Galaxy A21s White 3+32
  Çmimi përfshin TVSH
 • 22500 Lekë

 • Sasi e limituar

 • ME ONE PRO

  790 L/Muaj