Samsung Galaxy A33 Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.4''

 • Kamera 48.0 MP + 8.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP

 • Memorie 128GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    1,280 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  Samsung Galaxy A33 Black
 • Samsung Galaxy A33 Black
 • Samsung Galaxy A33 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 40900 Lekë

 • Sasi e limituar