Samsung Galaxy A41 Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera Triple 48MP, 8MP, 5MP

 • Memorie 64GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    1,140 L/Muaj
  me ONE Pro

   
  Samsung Galaxy A41 Black
 • Samsung Galaxy A41 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 28900 Lekë

 • Sasi e limituar