Samsung Galaxy A51 Blue

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP

 • Memorie e brendshme 128GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    1,360 L/Muaj
  me ONE Pro

   
  Samsung Galaxy A51 Blue
 • Samsung Galaxy A51 Blue
  Çmimi përfshin TVSH
 • 35500 Lekë

 • Sasi e limituar