Samsung Galaxy A53 128GB Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Quad 64.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP + 5.0 MP

 • Memorie 128GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    1,360 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  Samsung Galaxy A53 128GB Black
 • Samsung Galaxy A53 128GB Black
 • Samsung Galaxy A53 128GB Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 49900 Lekë

 • Sasi e limituar