Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey 256

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera Triple 64MB, 12MB, 12MB

 • Memorie 256GB

 • Memorie RAM 8GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey 256
 • Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey 256
 • Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey 256
  Çmimi përfshin TVSH
 • 116000 Lekë

 • Sasi e limituar