Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera Triple 64MB, 12MB, 12MB

 • Memorie 256GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    5,210 L/Muaj
  me ONE Elite

   
  Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey
 • Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey
 • Samsung Galaxy Note 20 Mystic Grey
  Çmimi përfshin TVSH
 • 107900 Lekë

 • 106000 Lekë

 • Sasi e limituar