Samsung Galaxy S10

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera 16MP

 • Memorie RAM 8GB

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  Samsung Galaxy S10
 • Samsung Galaxy S10
 • Samsung Galaxy S10
  Çmimi përfshin TVSH
 • 75000 Lekë

 • Sasi e limituar

 • ME ONE PRO

  3,700 L/Muaj