Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP

 • Memorie 128GB

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black
 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black
 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 98000 Lekë

 • Sasi e limituar

 • ME ONE PRO

  4,970 L/Muaj