Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.2"

 • Memorie 128GB

 • Kamera Triple 12MP, 64MP, 12MP

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray
 • Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray
 • Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray
  Çmimi përfshin TVSH
 • 79900 Lekë

 • Sasi e limituar

 • ME ONE PRO

  3,970 L/Muaj