Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP

 • Memorie 128GB

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray
 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray
 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray
  Çmimi përfshin TVSH
 • 98000 Lekë

 • Sasi e limituar