Samsung Galaxy S20 FE Green

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Triple 12MP, 8MP, 12MP

 • Memorie 128GB

 • Memorie RAM 6GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy S20 FE Green
 • Samsung Galaxy S20 FE Green
 • Samsung Galaxy S20 FE Green
  Çmimi përfshin TVSH
 • 75900 Lekë

 • 73900 Lekë

 • Sasi e limituar

 • ME ONE PRO

  3640 L/Muaj