Samsung Galaxy S20 FE Red

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Triple 12MP, 8MP, 12MP

 • Memorie 128GB

 • Memorie RAM 6GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S20 FE Red
 • Samsung Galaxy S20 FE Red
 • Samsung Galaxy S20 FE Red
  Çmimi përfshin TVSH
 • 79900 Lekë

 • Produkt i shitur

 • Shto në shportë
 • ME ONE PRO

  3970 L/Muaj