Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.9"

 • Kamera 108MP

 • Memorie 128GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    4,740 L/Muaj
  me ONE Elite

   
  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 110900 Lekë

 • Sasi e limituar