Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Kamera 108 MP

 • Ekrani 6.9"

 • Memorie 128GB

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray
  Çmimi përfshin TVSH
 • 145000 Lekë

 • Sasi e limituar