Samsung Galaxy S21 Phantom Pink

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.2"

 • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP

 • Memorie 128 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S21 Phantom Pink
 • Samsung Galaxy S21 Phantom Pink
 • Samsung Galaxy S21 Phantom Pink
  Çmimi përfshin TVSH
 • 103900 Lekë

 • 94990 Lekë

 • Sasi e limituar