Samsung Galaxy S21+ Phantom Silver

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP

 • Memorie 128 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S21+ Phantom Silver
 • Samsung Galaxy S21+ Phantom Silver
 • Samsung Galaxy S21+ Phantom Silver
  Çmimi përfshin TVSH
 • 127900 Lekë

 • 115990 Lekë

 • Sasi e limituar