Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.8"

 • Kamera Quad 108MP, 12MP, 10MP, 10MP

 • Memorie 128 GB

 • Memorie RAM 12GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Black
 • Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Black
 • Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 150900 Lekë

 • 139990 Lekë

 • Sasi e limituar