Samsung Galaxy Z Flip 3 Black 5G

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Memorie 128 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   94,100 Lekë
  me ULTRA Unlimited 150

   
  Samsung Galaxy Z Flip 3 Black 5G
 • Samsung Galaxy Z Flip 3 Black 5G
 • Samsung Galaxy Z Flip 3 Black 5G
  Çmimi përfshin TVSH
 • 122900 Lekë

 • Sasi e limituar