Samsung Galaxy Z Flip 8+256 Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Memorie 256GB

 • Memorie RAM 8GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +10GB/12 muaj
  Samsung Galaxy Z Flip 8+256 Black
 • Samsung Galaxy Z Flip 8+256 Black
 • Samsung Galaxy Z Flip 8+256 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 184000 Lekë

 • Sasi e limituar