Samsung Galaxy Z Fold 3 Black 5G

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 7.6"

 • Kamera Triple 12MP, 12MP, 12MP

 • Memorie 256 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    191,100 Lekë
  me ULTRA Unlimited 150

   
  Samsung Galaxy Z Fold 3 Black 5G
 • Samsung Galaxy Z Fold 3 Black 5G
 • Samsung Galaxy Z Fold 3 Black 5G
  Çmimi përfshin TVSH
 • 219900 Lekë

 • Sasi e limituar