Samsung Note 20 Ultra Mystic Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.9"

 • Kamera Triple 108MP, 12MP, 12MP

 • Memorie 256GB

 • Memorie RAM 8GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Note 20 Ultra Mystic Black
 • Samsung Note 20 Ultra Mystic Black
 • Samsung Note 20 Ultra Mystic Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 147000 Lekë

 • Sasi e limituar