Samsung Note 20 Ultra Mystic White

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.7"

 • Kamera 64MP, 12MP, 12MP

 • Memorie 256GB

  Çmimi përfshin TVSH
 • 120000 Lekë

 • Sasi e limituar