Xiaomi Redmi 9A Granite Gray

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.53"

 • Kamera 13MP

 • Memorie 32GB

  Çmimi përfshin TVSH
 • 13000 Lekë

 • Në gjendje