Xiaomi Redmi Note 8T Moonshadow Grey

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.3"

 • Kamera Quad 48 MP, 8 MP, 2 MP, 2MP

 • Memorie e brendshme 64 GB

  Çmimi përfshin TVSH
 • 17900 Lekë

 • Sasi e limituar