Njoftim i One Telecommunications sh.a.

 

Duke filluar nga data 29 Prill 2021, One Telecommunications  do të përditësojë çmimin e paketës shtesë me minuta kombëtare  për klientët me parapagesë.

Paketa shtesë përmban 300 minuta drejt të gjithë operatorëve kombëtarë, dhe çmimi I përditësuar do të jetë 600 Lekë me TVSH.

Vlefshmëria e paketës është 30 ditë nga momenti I aktivizimit.

Për më shumë informacion, vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit 142.