Për çfarëdo plan dhe çdo shtet ku do të udhëtoni,
ONE ju mundëson të jeni në lidhje në çdo moment.
Thjesht zgjidhni shtetin, dhe udhëtim të mbarë!

Kliko, dhe shiko paketat dhe tarifat e roaming për ty!

KU DO TË UDHËTOSH?

Sigurimi në udhëtim.

Me aktivizimin e paketë Roaming Mix 4 Ditore  dhe Roaming Mix 10 Ditore, përfitoni edhe sigurimin në udhëtim nga SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA *

*E vlefshme për paketat me parapagesë, UP dhe UP Business.