1-2 nga 2 samsung

Samsung
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S22 128GB Black

  Samsung Galaxy S22 128GB Black
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Black

  Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Black
  • Ekrani 6.6"
  • Kamera 50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP
  • Memorie 256
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani