Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për a53

1-1 nga 1 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A53 128GB Black

  Samsung Galaxy A53 128GB Black
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 64.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP + 5.0 MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani