Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për iphone 11 64gb

1-2 nga 2 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone 11 Black

  iPhone 11 Black
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Dual 12MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 11 (PRODUCT)RED

  iPhone 11 (PRODUCT)RED
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Dual 12MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani