Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për iphone xr

1-10 nga 47 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone 12 Purple

  iPhone 12 Purple
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Blue

  iPhone 13 Blue
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Dual 12MP
  • Memoria 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Midnight

  iPhone 13 Midnight
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Dual 12MP
  • Memoria 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Pro Graphite

  iPhone 13 Pro Graphite
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Quad 12MP
  • Memorie 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Pro Sierra Blue

  iPhone 13 Pro Sierra Blue
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Quad 12MP
  • Memorie 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 Blue

  iPhone 12 Blue
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Memorie 64 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 Black

  iPhone 12 Black
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Memorie 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 Blue

  iPhone 12 Blue
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Memorie 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 Green

  iPhone 12 Green
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera Dual 12MP
  • Memorie 256 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone SE Black

  iPhone SE Black
  • Kamera 12MP
  • Kamera dytësore 7MP
  • Ekrani 4.7"
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani