Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit për samsung s21

1-8 nga 8 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S21 Phantom Pink

  Samsung Galaxy S21 Phantom Pink
  • Ekrani 6.2"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21 Phantom Gray

  Samsung Galaxy S21 Phantom Gray
  • Ekrani 6.2"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21 Phantom White

  Samsung Galaxy S21 Phantom White
  • Ekrani 6.2"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21+ Phantom Black

  Samsung Galaxy S21+ Phantom Black
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21+ Phantom Silver

  Samsung Galaxy S21+ Phantom Silver
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Black

  Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Black
  • Ekrani 6.8"
  • Kamera Quad 108MP, 12MP, 10MP, 10MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Silver

  Samsung Galaxy S21 Ultra Phantom Silver
  • Ekrani 6.8"
  • Kamera Quad 108MP, 12MP, 10MP, 10MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21+ Phantom Violet

  Samsung Galaxy S21+ Phantom Violet
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani