1-2 nga 2 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy Z Fold 3 Black 5G

  Samsung Galaxy Z Fold 3 Black 5G
  • Ekrani 7.6"
  • Kamera Triple 12MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 256 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy Z Flip 3 Black 5G

  Samsung Galaxy Z Flip 3 Black 5G
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani