Njoftim i One Telecommunications sh.a.

Duke filluar nga data 20 May 2021, paketat 30 ditore FIT 4000, FIT 7000 dhe FIT+ nuk do te ofrohen me. Klientet që do të kenë një pakete aktive do të mund ta perdorin atë deri në përfundim të vlefshmërisë së paketës.

Për më shumë informacion, vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit 142.