Tarifat "One me parapagesë"

Të tjera

     

Paketat me Parapagesë nga One

Me paketat One përfitoni minuta, SMS dhe internet. Duke filluar nga 1 Shatori  dhe 3 herë më shumë shpejtësi me 4G+. Shikoni paketat dhe shërbimet nga One dhe na vizitoni për të rejat më të fundit.

Paketat Standarde

Paketat + 

Paketat Ndërkombëtare 

Paketat e Internetit 


Shërbime & Aplikacione

Njihuni me shërbimet nga One për të gjithë klientët me parapagesë këtu

 

 

Informacione ligjore

Ofrimi shërbimeve

Rregullore të kontratës