Njoftim i TELEKOM ALBANIA SHA.

 

 

Telekom Albania ju njofton se duke filluar nga data 11 Korrik 2020 paketat standarde L dhe Electronic Beats nuk do të jenë të vlefshme. Të gjithë abonentët që kanë një paketë aktive do të mund ta përdorin deri në përfundim të vlefshmërisë të paketës.

 

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet Telekom ose Shërbimin e Klientit në 142.

Duke ju falenderuar paraprakisht.

Telekom Albania sha