Volum promocional Interneti për paketat me parapagesë

18 Janar 2022

One Telecommunications ju njofton se për një periudhë promocionale, 2 Shkurt - 28 Shkurt 2022, do të përditësojë volumin e internetit me shpejtësi maksimale për paketat me parapagesë Unlimited L – 8 GB, Unlimited BEATS – 22 GB dhe Unlimited XL – 32 GB.  

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.