RRJET MË TË MIRË PËR TY, KUDO KU JE

 

Rrjeti është në themel të gjithçkaje që ne bëjmë. ONE sjell për ty më të mirën e mundshme të teknologjisë së sotme dhe e gatshme për të ardhmen.

Kemi investuar dhe ndërtuar rrjetin 4G+ të Evoluar, më të mirë dhe më të sigurt se ndonjëherë, me mbulim më të gjerë dhe më të thellë, shpejtësi më të lartë interneti dhe cilësi superiore në telefonata.

ONE mundëson thirrje pa ndërprerje, internet me shpejtësi shkarkimi deri në 1 Gbps, përmes rrjetit të vetëm në rajon që i është bashkuar nismës Clean Network.

ONE Telecommunications gjithmonë është angazhuar dhe ka punuar për të sjellë pajisje kontrolli dhe kompjuterike të sigurta teknologjikisht. Për këtë, bashkëpunon me partnerë si Ericsson.

     98.1% mbulim më të gjërë në Shqipëri

     7X mbulim më të mirë në ambiente të brendëshme

     Shpejtësi deri në 1.2Gbps*

     3X më shumë cilësi në telefonata me shpejtësinë e zërit VoLTE, kudo.

     Rrjet më i sigurt

Investimi prej 92 milion Eurosh vjen si veprim strategjik që One Telecommunications të bëhet zgjedhja e parë e e shqiptarëve, kur bëhet fjalë për komunikim cilësor.

Modernizimi i gjithë rrjetit të antenave është investimi më i madh i bërë në vend, duke e bërë ONE kompaninë që garanton shpejtësi dhe mbulim për 98.1% të popullsisë. Ky është ONE Network dhe përmirësimi do të vijojë çdo ditë.

Zbuloni ofertat më të fundit dhe përjetoni eksperiencën në Rrjetin ONE:

HomeNet                                    

Telefona me pagesa mujore  

Planet One Unlimited               

Paketat One Unlimited              

 

*Shpejtësia më e lartë  është arritur në dy prej stacioneve pranë stadiumit Air Albania dhe Elbasan Qëndër ne orët jashtë pikut.