Përfitoni 11GB Online Bonus me çdo rimbushje mbi 900 lekë dhe 3GB Online Bonus me çdo rimbushje 500-899 lekë.

 

 

 

 
 
 
 


Blerje online


Shërbim
24/7


Pagesë
e sigurt


Transport
FALAS


Kudo në
Shqipëri


Telefona me
Garanci deri në 2 Vjet

eBill

Fatura elektronike, brenda javës së parë të çdo muaji, kudo ku jeni, dhe pa pagesë.

Mëso më shumë

ONE ËSHTË KËTU

Një eksperiencë më e mirë komunikimi për ty.

Mëso më shumë

KOMPANIA

Çdo ditë më mirë!

Mëso më shumë

NJOFTIME PËR SHTYP

Njoftime për shtyp

Mëso më shumë