Back to School

Rifillo me energji të reja me One Back to School!

Zbulo ofertën më të mirë Back to School, vendos të dhënat e tua më poshtë dhe ne do të të kontaktojmë brenda 24 orësh për më shumë informacion!

Smartphone

Smartwatch

Tabletë

Detaje

 • Zgjidh pajisjen që të përshtatet: smartphone, tablet apo smartwatch, me çmimin më të mirë, kombinuar me një nga planet tarifore me kontratë ULTRA Unlimited 10+, apo Unlimited Student.
 • Çmimet janë të vlefshme për:
 • Aktivizimet e reja

  Kalimet nga Planet me Parapagesë në ato me Kontratë

  Rinovimet e kontratës

 • Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH, por nuk e përfshijnë tarifën mujore të komunikimit.
 • Çmimet me planet mujore janë të vlefshme për kontrata 24 mujore.
 • Çdo telefon ofrohet me garanci 2 vjeçare.
 • Mundësia për të përfituar telefonin me pagesa mujore mund të jetë e kufizuar, si edhe në disa raste mund të aplikohet parapagesa e një pjese të vlerës së telefonit, në varësi të vlerësimit të kreditit personal.
 • Oferta është për një periudhë të limituar.


Plotëso të dhënat