NUMËR I RI ONE

One Telecommunications ofron dy mundësi për pajisje me kartë One:

1) Një numër i ri Onei cili kushton 500 Lekë (me TVSH) dhe përmban 300 Lekë kohë fillestare komunikimi.

Bashkohuni me ONE dhe përfitoni:

 

2) Një numër i ri One i cili kushton 100 Lekë (me TVSH). Karta e re SIM duhet të regjistrohet duke u shoqëruar me aktivizimin e një prej paketave standarde me parapagesë: Medium, Large, XLarge, BEATS Xtreme, More, Basic, Pro, Advance dhe One Unlimited.

 

Bashkohuni me ONE dhe përfitoni:

*të vlefshme për 14 ditë.

**të vlefshme për 4 javë

 

Kur bashkohesh me ONE përfiton:

Ju mund të vizitoni një nga dyqanet One për të kryer proçedurën përkatëse. Mos harroni të keni mjetin tuaj të identifikimit me vete.

 

BARTJA E NUMRIT


Ejani në One pa ndryshuar numrin tuaj dhe përfitoni shërbimet ekskluzive të One si edhe nga oferta speciale!

Bashkohuni me One dhe përfitoni si dhuratë mirëseardhje:

  • 100 Lekë kohë fillestare Falas në muajin e parë.
  • 5GB Internet 4G/4G+ me aktivizimin e çdo pakete mbi 800 lekë muajin e parë, të vlefshme vetëm në rrjetin 4G/4G+.
  • 3GB Internet 4G/4G+  për 12 muaj rresht (nga data e bartjes së numrit) me aktivizimin e një prej paketave Medium, Large, XLarge, BEATS Xtreme, More, Basic, Pro, Advance dhe One Unlimited.
  • 3GB Internet 4G/4G+  për 12 muaj rresht (nga data e bartjes së numrit) me regjistrim në një nga planet UP Start, UP Advance, UP Pro dhe UP X.

5GB bonus janë të vlefshme për 4 javë.


Përfito 10GB me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin My One
Shkarko dhe regjistrohu tani.

 

 

 

PAKETA STANDARDE

Paketa Çmimi promocional Përfituesit Periudha e përfitimit të promocionit Përfitime shtesë Kohëzgjatja e promocionit
Paketa More 500 LEKË Bartje 12 MUAJ  +4GB 4G/4G+ 1 muaj - deri në 17 Mars, 2021
Paketa Advance 800 LEKË Bartje & numrat e rinj 12 MUAJ  +1GB 4G/4G+ 1 muaj - deri në 17 Mars, 2021
Unlimited L 600 LEKË Bartje 6 MUAJ   1 muaj - deri në 17 Mars, 2021
Unlimited XL 1000 LEKË Bartje 6 MUAJ   1 muaj - deri në 15 Mars, 2021