One Daily Business

One ofron një zgjidhje ekskluzive për të gjithë klientet e One Business, për komfort maksimal në udhëtimet jashtë Shqipërisë me shërbimin Daily Business Pass.

Me One Daily Business Pass, ju mund të përdorni të gjitha njësitë që keni të përfshira në planin tuaj Business në Shqipëri, edhe kur jeni jashtë vendit.

  • Minuta Kombëtare
  • Minuta Ndërkombëtare
  • SMS
  • MB Internet

Thirrjet hyrëse janë falas.

Për më shumë informacion kontaktoni me agjentin tuaj shitës.

 

Aktivizimi

Shërbimi Daily Business Pass është i aktivizuar automatikisht për planet tarifore

  • ONE Business Advance L
  • ONE Business Pro M
  • ONE Business Pro L
  • ONE Business Elite

 

Zonat

Shërbimi One Daily është i vlefshëm për operatorët e Zonës 1 Roaming. Për më shumë informacion lidhur me shtetet dhe operatorët, të cilat mbulohen nga One Daily klikoni këtu.