Mobile Broadband me kontratë

Rrjeti One 4G ju mundëson të jeni gjithmonë në lidhje edhe nga Tablet, Laptopi ose PC i juaj kudo ku jeni me shërbimin One Mobile Broadband.


Me MBB me Kontratë ju mund të përfitoni:

- Internet pa limit
 

---
PLANET MUJORE MBB ME KONTRATË

DATA Comfort S                                              3GB                     800 lekë/muaj
DATA Comfort M                                             5GB                  1,000 lekë/muaj
DATA Comfort L                                              8GB                  1,400 lekë/muaj

Me secilin plan ju përfitoni:

- Një kartë One Data SIM

INTERNETI PA LIMIT – Me përfundimin e GB të planit tuaj ju do të vazhdoni të lundroni në internet, por me shpejtësi të reduktuar. Gjithashtu ju mund të shtoni GB planit tuaj duke aktivizuar paketën mujore Xtra Data.


Aktivizimi:
- Në çdo dyqan One.
- Duke kontaktuar këshilltarin tuaj personal të biznesit.

Mund të aktivizohen deri në 4 paketa në muaj dhe jo më shumë se një paketë në ditë.
Paketa është e vlefshme nga data 4 Maj 2015, për një periudhë kohe të papërcaktuar.


---
SHËNIME

Tarifimi për MB pas përfundimit të volumit të paketave është 0 Lekë/MB dhe shpejtësia do të ulet në 64 Kbps.
Në rast se karta SIM dëmtohet ajo mund të zëvendësohet pranë dyqaneve Telekom si një numër i zakonshëm.
Çmimet janë të vlefshme për një kohë të limituar, deri në një njoftim tjetër.
Çmimet e mësipërme janë me TVSH.
* Të vlefshme që nga data 4 Maj, 2015
**Të vlefshme që nga data 1 Shtator, 2012